Петраков: Маліновський образився. Сів і поїхав

13-09-2021, 20:10

В. о. головного тренера збірної України Олександр Петраков розповів про ротацію в команді перед товариським матчем з Чехією (1:1):

«Я незадоволений матчем проти Казахстану. Перший тайм нам вдався, а в другому сталося щось незрозуміле. Чисто тактичні помилки. Я не дуже задоволений своєю роботою. В першу чергу, втратою двох очок у Казахстані.

У товариському матчі з Чехією я заздалегідь хотів зробити ротацію. Після гри з Францією до мене підійшли гравці «Шахтаря». У нас була попередня розмова, щоб відпустити їх, вони сильно втомилися. Недовго думаючи, я відразу покликав гравців «Динамо». Кажу: у нас колектив, єдина команда, тоді також підуть Сидорчук, Забарний і Циганков. Так буде нормально, кажу, і динамівці підуть, і з «Шахтаря».

Гравці «Динамо» нормально відреагували. З «Динамо» мені теж дзвонили, як і з «Шахтаря». У мене немає секретів. Я взяв і відпустив. Це нормально, не було ніяких конфліктів і тиску на мене. Ну, поїхали б вони з нами, були б три дні з нами. Але я ж бачу, що вони вже не налаштовані грати в Чехії.