Шевченко: Я не хотів йти зі збірної України

04-09-2021, 10:18

Екстренер збірної України Андрій Шевченко провів зустріч з журналістами, де заявив, що був готовий продовжувати роботу зі збірною України.

Більш того, за словами Шевченка, після вильоту України на Євро-2020 він повідомив президенту УАФ Андрію Павелку, що вирішив продовжити контракт, але не отримав жодної відповіді.

У підсумку збірну очолив Олександр Петраков.

«Думаю, що у всіх є багато питань і головне з них – чому наша команда не продовжила контракт з національною командою. Після Євро-2020 ми вирішили продовжити угоду зі збірною. По приїзду до Києва ми зустрілися з президентом УАФ Андрієм Павелко, де я йому повідомив про це рішення. Він відповів, що не готовий обговорювати цей момент, і я полетів у відпустку. Потім ми зустрілися на фіналі Євро-2020, але жодної розмови про пролонгацію контракту не було».

«30 числа контракт закінчився, і я про це повідомив в соцмережах. Я ні в якому разі не говорив про те, що йду. Контракт був підписаний саме таким чином, тому що я хотів підвести підсумки після Євро-2020 і зрозуміти, чи варто продовжувати контракт. Ми зі свого боку хотіли продовжувати працювати зі збірною. Я констатую факти. Я за два тижні чув дуже багато розмов і вважаю, що вболівальники, журналісти і вся громадськість повинні знати, як все відбувалося. Зараз з Павелко у нас немає контактів».

«За п’ять років наші контракти не мінялися. У контрактах були завжди одні й ті ж цифри. Ще раз. Ми не хотіли йти, ми хотіли працювати далі і продовжити контракт», – сказав Шевченко.

 Football.ua