Ступар: Гол Шапаренка скасували справедливо

16-09-2021, 18:40

Неоднозначну реакцію у вболівальників викликало рішення англійського арбітра Ентоні Тейлора не зарахувати забитий м’яч у ворота «Бенфіки» в компенсований час динамівцем Миколою Шапаренком у поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів.

Ексарбітр ФІФА, а нині відомий футбольний експерт Мирослав Ступар висловив свою думку про скасований гол півзахисника «Динамо».

«Ентоні Тейлору на допомогу прийшла система VAR, що зафіксувала положення «поза грою» у динамівця Дениса Гармаша ще в початковій стадії атаки господарів, що завершилася передачею Гармаша і влучним ударом Миколи Шапаренка в один дотик. Тому завдяки підказці VAR, взяття воріт «Бенфіки» було скасовано справедливо.

В цілому ж, Тейлор – арбітр досвідчений і кваліфікований міг вчора зі своїми обов’язками впоратися впевненіше. Чого вартий тільки епізод з вилученням Дениса Гармаша за два попередження. Але рефері швидко змінив своє рішення, коли виявилося, що у динамівця насправді це тільки перший «гірчичник».

Нагадаємо, що в першому поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів між «Динамо» і «Бенфікою» була зафіксована нічия (0:0).

У матчі другого туру Ліги чемпіонів «Динамо» зіграє на виїзді з «Баварією» 29 вересня.

 Meta-ratings.com.ua