Михалик назвав причину провалу українських клубів

26-11-2021, 19:23

Колишній гравець київського Динамо та збірної України Тарас Михалик висловився про виступ українських команд у цьому сезоні Ліги чемпіонів.

“Насправді, причина такого невдалого виступу полягає у тому, що чемпіонат у нас зараз не настільки сильний, як колись. Хотілося б, щоб він був сильнішим, було більше сильних команд. Якби було більше сильних команд та лобових матчів, як Динамо – Шахтар, футболісти б весь час росли. Не буде такого, що вони виходять на матч Ліги чемпіонів, а тут зовсім інший рівень.

У Шахтаря свої проблеми, новий тренер перебудовує команду. У Динамо так само є свої проблеми, тому що клуб робить ставку на своїх вихованців, а трансферів, можна сказати, взагалі не було. Після отриманих декількома гравцями травм команда грала у Лізі чемпіонів без нападника. Я вважаю, що така команда як Динамо Київ не може так грати”, – сказав Михалик.

Нагадаємо, що у матчі 5 туру групового етапу кияни поступилися мюнхенській Баварії (1:2) та втратили шанси поборотися за єврокубкову весну, а Шахтар програв Інтеру (0:2) і так само залишився без єврокубків.