Джошуа: Скажіть промоутеру Усика готуватися до реваншу

04-12-2021, 16:24

Ексчемпіон світу Ентоні Джошуа готовий отримати відступні і дозволити Олександру Усику і Тайсону Ф’юрі побитися за абсолютне чемпіонство у суперважкій вазі, але на цей час його метою все ж таки залишається реванш проти українця.

Раніше промоутер Усика Олександр Красюк заявив, що британець може взяти відступні, саме на ці слова відреагували в команді Ентоні.

«Джошуа – боксер, який робить грамотні бізнес-кроки, але не залежить від фінансів. Тут дедалі більше залежить від того, як це може скластися для нас. Але ми поки що не отримували жодних пропозицій.

Ми розглянули б пропозицію, оскільки для нас це не закрита справа. Ми завжди залишаємось відкритими для пропозицій, але зараз плануємо реванш. Скажіть промоутеру Усика готуватися до реваншу.

Ми вислухаємо пропозицію, якщо вона надійде. Потім ми з Едді Хірном дамо Джошуа рекомендації та поради, після чого приймемо найкраще для Ентоні рішення», – заявило анонімне джерело з команди Джошуа.

Відзначимо, що Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів, відібравши пояси WBA, WBO, IBF і IBO, якими володів британець.

Daily Express