Ф’юрі: Думаю, Джошуа не хоче битися з Усиком

14-02-2022, 11:48

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф’юрі поділився думками з приводу реваншу між Ентоні Джошуа та володарем титулів WBA, IBF, WBO та IBO Олександром Усиком.

На думку британського боксера, впевненість його співвітчизника зараз перебуває на досить низькому рівні, через що він може відмовитись від повторного бою з українцем, а якщо погодиться, то знову програє.

“Я думаю, що Джошуа за жодних обставин не хоче битися з Усіком. Мені здається, що він або відмовиться від своєї позиції, або ризикне і поб’ється з ним. Але, на мій погляд, Джошуа знову програє, і його кар’єра закінчиться.

Він перебуває у досить скрутній ситуації. Раніше Джошуа був успішний, але зараз виявився нижчим за плінтус і танцює під чужу дудку. Але це трапляється, коли ти втрачаєш підтримку вболівальників, а також свій вплив і титули.

Я думаю, що впевненість Джошуа перебуває на низькому рівні, зараз він дуже вразливий. Я вважаю, що якщо він знову поб’ється з Усиком, то це буде останній цвях у кришку його труни”, – заявив Ф’юрі в коментарі Frank Warren’s Queensberry Promotions.