Хацкевич назвав своє головне досягнення у Динамо

22-02-2022, 17:22

Олександр Хацкевич у рамках проекту «вДесятку» відповів на питання про те, які три головні помилки зробив в якості головного тренера «Динамо» Київ:

«Помилки завжди є. Я мінуси не пам’ятаю, говоритиму тільки за плюси. Головне – це те, що свої вихованці академії складають кістяк першої команди. І це триває вже понад 3 роки.

Також згадується та атмосфера, у якій ми працювали. Більшість футболістів приїжджали на тренування із задоволенням. Тренер не може подобатися всім, це неможливо. Але більшість гравців працювали із задоволенням. Ми досі багато з чим спілкуємося. Те, що у нас залишилися добрі стосунки, – головний показник моєї роботи.

Ну і третє – те, що ми стабільно виступали. І у чемпіонаті, і у Лізі Європи. Ми знаходилися на своєму місці на той момент, брали участь у турнірі, який був нам під силу. Ми посідали перше місце у групі, проходили два раунди плей-оф Ліги Європи. Сьогодні «Динамо» також потрапляє до 1/8 фіналу Ліги Європи, але вилітаючи з Ліги чемпіонів. Стабільність результатів показує добре виконану роботу».

Sport.ua