Безсмертний: для нас важлива кожна гра

06-08-2019, 16:59

Головний тренер команди Анатолій Безсмертний прокоментував гру своїх підопічних у матчі 2-го туру Другої ліги проти закарпатського «Ужгорода».

Анатолію Петровичу, прокоментуйте, будь ласка, сьогоднішній матч.

– Я вважаю, що сьогодні гра була хорошою зі сторони обох команд. Мені сподобався колектив «Ужгорода», дійсно, бойові хлопці, тому нам було дуже не просто. Одним словом, сьогодні був гідний поєдинок. Звісно ж, поле, атмосфера і відкриття стадіону – це хочеться відмітити окремо. Шкода, звісно, що у якісь мірі ми зіпсували свято вболівальникам… Але, приємно, що така розвинена інфраструктура у місті. Та й хлопці оцінили газон, команду і супернику хочеться говорити тільки компліменти за сьогоднішню зустріч.

Як можете охарактеризувати дії своїх підопічних? Наскільки Ви задоволені реалізацією моментів та, власне, перебігом подій на полі?

– Змістом та структурою гри, в принципі, я задоволений. Особливо у першому таймі, бо у другому вже пропустили не зовсім потрібний гол, хоча ми могли б забити ще. Проте, щоб там не було, завдання було перемогти і ми його виконали. Звісно, хлопці молодці, дотрималися установки на гру, старалися, тому хочу привітати їх з перемогою.

Кажуть, що перед командою стоїть завдання виходу у Першу лігу, підкажіть, чи це дійсно так? І якщо так, то наскільки складно буде це зробити?

– Ви знаєте, ми ніяких прогнозів на цей рахунок не робимо та й, чесно кажучи, нам це не потрібно. Ми живемо, від однієї гри до іншої. Тобто, сьогодні зіграли з «Ужгородом» і вже починаємо готуватися до наступної зустрічі. Я скажу так – для нас важлива наступна гра.

Анатолію Петровичу, дивлячись сьогоднішній матч, не озброєним оком було видно, що підбори мячів коливаються десь 35/65 на користь «Полісся». Чи можна вважати, що функціональні можливості гравців Вашої команди вищі від можливостей суперника?

– Ми достатньо добре підготували хлопців до цього матчу, тому фізично футболісти були абсолютно готові. І якщо говорити про підбори, то хочеться відмітити, що сьогодні добре зіграла лінія півзахисту, опорні хави відмінно попрацювали, та й центральні захисники відіграли на високому рівні. Хоча, нападники ужгородців будуть побільше наших хлопців, тому було надзвичайно важко протистояти Корольчуку і капітану команди. Хочу ще раз відзначити – команда хороша. Складна була гра, проте команда впоралась.

Офіційний сайт ФК “Полісся”