Пустозвонов: у нас ще є усі шанси пройти далі

06-11-2019, 16:51

Київ-Баскет поступився Цмокі у боротьбі за лідерство у групі F. 5 листопада у столичному Палаці Спорту підопічні Айнарса Багатскіса зазнали поразки від білоруської команди 74:99.

Поразку прокоментував капітан Київ-Баскета Максим Пустозвонов.

“Ми просто вже на початку пропустили ривок 1:15. Прогавили у захисті. А потім вони відчули впевненість і вже дуже важко було зупинити команду. З одного боку не зіграли як слід у захисті, з іншого припускалися помилок, які не маємо робити на такому рівні. Ця команда ВТБ-ліги, яка грає з ЦСКА, з Хімками. Зовсім інші швидкості і кожна помилка у нападі карається двома, трьома очками. Очками з фолами. Тому нам треба зібратися, передивитися відео і не припускатися далі таких помилок.

Попереду у нас ще три гри. Зокрема з Дніпром на виїзді. Ми знаємо, як важко грати у Дніпрі. Буде домашня гра з Лєвскі. У нас ще є усі шанси пройти далі, тому не треба опускати голову. Зробити висновки, проаналізувати. Ще є гра з Миколаєвом у Миколаєві. Не забуваємо про чемпіонат України. Сконцентруватися, не робити безглуздих помилок і все буде гаразд” – зазначив Пустозвонов.

Офіційний сайт БК “Київ-Баскет”