Мотор зіграє у Лізі чемпіонів і SEHA-League

24-06-2020, 18:27

Президент «Мотора» Олімпій Покатов поділився планами клубу в новому сезоні. Він підтвердив, що запорізький клуб потрапив до основного етапу Ліги чемпіонів, а також виступить в SEHA-League.

– Клуб 10 років покроково вибудовує свою політику взаємин з ЄГФ, гандбольними клубами, представниками засобів масової інформації, своїми вболівальниками.

Рейтинг – це результат колективної праці команди, яка працює з повною самовіддачею, будівельників, які створили сучасну спортивну арену з чудовими умовами для господарів, гостей та вболівальників, де комфортно працювати телевізійникам, кореспондентам.

У цьому сезоні введені певні обмеження щодо кількісного складу, але сам склад той же, всі суперники знайомі, з усіма, крім Барселони, ми зустрічалися. Немає слабких, всі гідні, імениті, і ми в їхньому числі, з чим вітаю команду і вболівальників!

– У новому сезоні помінялися дні проведення матчів ЛЧ, чи буде «МОТОР» брати участь і в SEHA-League?

– Наскільки мені відомо, на даному етапі опрацьовуються графіки проведення ігор в обох лігах, з урахуванням того, щоб дати проведення матчів не накладалися, не перетиналися і команди, які беруть участь в цих турнірах, мали б можливість не тільки вчасно дістатися до місця проведення гри, але і час на повноцінне відновлення між матчами. «МОТОР» підтвердив свій намір брати участь в іграх СЕХА-Ліги.

Протягом багатьох років ми будуємо свою роботу на принципі наступності поколінь. Ми завжди раді, коли в нашу головну команду приходять вихованці нашої ж школи. Тим більше зараз, коли ми бачимо, як стрімко прогресують сьогоднішні 17-18-ти річні гравці і з яким завзяттям вони прагнуть потрапити в «МОТОР», ми зобов’язані дати їм можливість здобувати ігрову практику в суперництві з гідними конкурентами. На жаль, рівень учасників українського чемпіонату трохи нижчий в класі. Хоча, ми плануємо в цьому сезоні заявити до участі в українській Суперлізі і наш фарм-клуб, якщо дозволить регламент проведення чемпіонату, – сказав Покатов.

 ГК Мотор