Вірт: нами керують футбольні дилетанти

06-06-2020, 19:44

Головний тренер «Вереса» Юрій Вірт поділився думкою про рішення, що нинішній сезон Першої ліги потрібно дограти, незважаючи на те, що раніше клуби погодили варіант з припиненням поточного чемпіонату.

«А хіба можна було очікувати чогось іншого? Мене дивує інше: з 16 клубів на збори з’явилося тільки десять, а шість взагалі вирішували долю всіх команд Першої ліги і ще двох – Другої. Ви вважаєте, це нормально, правильно?

21 травня Рада ліг приймає одне рішення, потім в анкетах клуби голосують за інше і, нарешті, вчора ратують за третє. Де логіка, я вас питаю? Взагалі не розумію людей, які керують Професійною лігою.

Враження таке, що це футбольні дилетанти, які не здатні брати на себе відповідальність і приймати доленосні рішення. Керівники ПФЛ своєю аморфністю показали себе слабкими управлінцями, довели ситуацію до абсурду, пішли скандали, керівники клубів посварилися між собою.

До сих пір під враженням вчорашньої ради ліг. Одні рятували свої – вже вибачте – дупи, інші лобіювали свої інтереси. Тільки про футбол всі забули», – сказав Вірт.