Кобін: попереду у нас ще 4 фінальні матчі

25-07-2020, 22:06

Головний тренер Минаю Василь Кобін прокоментував історичну перемогу команди над Черкащиною на виїзді з рахунком 6:2.

«Дійсно задоволений, що ми перемогли. Ми добре почали гру, відразу контролювали м’яч, заволоділи ініціативою. З перших хвилин почали пресингувати, створювати моменти, не могли ефектно завершувати свої дії. Добре, що забили і у підсумку виграли. Хочу подякувати своїм хлопцям. Вони зіграли сконцентровано у першому таймі і до 80-ї хвилини. Коли 6-ий забили, то вже десь берегли себе до наступного матчу. Рахунок на це вплинув.

Чому зіграв за такої схеми з Оринчаком і Пиняшко в нападі? У нас багато атакуючих півзахисників і враховуючи наші проблеми з нападниками, мені доводиться міняти тактичну схему. Вони не чисті форварди і мають свої певні функції, але їхніми діями у цій грі я задоволений.

Хлопці, звісно, втомилися. Плюс у нас декілька гравців у лазареті. Сподіваюся, що до матчу з «Гірником-спортом» відновляться, щоб була можлива ротація складу. У нас попереду ще 4 хороших матчі. «Гірник-Спорт» нічим не поступається лідерам чемпіонату. Тому з впевненістю кажу, що у нас ще 4 фінали, де треба бути максимально сконцентрованими і добиватися своїх цілей», – сказав Кобін.

Інформаційний департамент ФК «Минай»