Нападник Динамо видав свою першу книгу

12-07-2020, 14:44

Нападник «Динамо» Фран Сіль видав свій перший роман «Мадрид 2035».

«Я все життя писав, хоча про це ніхто не знає. Приблизно рік тому я зважився надати форму нотаток, які я писав протягом кількох років.

У романі йдеться про колишнього елітному спортсмену, який проходить через ряд пригод, отримує досвід від людей, з якими зустрічається, і місць, де буває. Книга називається «Мадрид 2035», тому я люблю це місто, а дія роману відбувається в майбутньому.

Теніс виступає в якості аналога футболу. Я привніс щось зі свого досвіду, так що читач може уявити собі, що деякі речі в романі особисті. Ті, хто мене знають, легко їх визначать.

У романі немає персонажа, який безпосередньо відображає мене, але головний герой ставить багато питань і відчуває багато переживань, з якими я стикався в певні моменти життя.

Я люблю читання як метод навчання, при цьому не люблю біографічний жанр. Мені подобаються реалістичні і науково-фантастичні твори. Мої улюблені автори Пауло Коельо, Джордж Оруелл, також Хуан Бенітес, Стівен Кінг і Артур Конан Дойл.

Письменство – всього лише хобі, я поєдную його з професійною кар’єрою. Я отримую хороші відгуки, так що можу об’єднати інші записи в ще одну історію», – сказав Соль.

Marca