Бабич: Зоря звернула на мене увагу

01-08-2020, 08:23

Український фахівець Олександр Бабич, який залишив посаду головного тренера «Маріуполя», прокоментував можливість продовження кар’єри у луганській «Зорі»:

«Це приємна інформація, що «Зоря»звернула на мене увагу. «Зоря» – цей клуб не чужий мені, я сам з Луганської області, з Алчевська. Коли все було нормально в Україні, я часто їздив до Луганська, часто бував удома. Переживав і дивився футбол. Якщо грала «Зоря», звичайно, вболівали за «Зорю».

Якщо клуб продає футболістів, тобто подальший план розвитку. Зрозуміло, що «Зоря» буде ставити перед собою великі завдання, і на місце тих, хто пішов, повинні прийти кваліфіковані футболісти. Подивимся, як далі будуть розвиватися події. Для мене «Зоря» завжди була третьою силою. Тренуючи «Чорноморець», я перевіряв себе і гру своєї команди саме на іграх з «Зорею», тоді ще з Вернидубом. Команда показує хороший футбол, хорошу гру, і як раз на тлі цієї команди потрібно було себе перевіряти.

Чи є страх очолити «Зорю»? Страху ніякого немає, якщо це станеться, то ментально я готовий. Я виріс за цей час, я на деякі речі став дивитися по-іншому. Десь підхід до команди у нас схожий зі Скрипником, і я це знаю зі слів футболістів», – сказав Бабич.

Футбольний формат