Денисов: В Ужгороді маски навіть не брали

15-09-2020, 11:00

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов відзначив безвідповідальність організаторів матчу 2 туру УПЛ «Минай» – «Олександрія» (1:0), який відбувся в Ужгороді:

«Два клуби – Минай і Колос звернулися в УПЛ з проханням допустити уболівальників на трибуни хоча б частково. Таке право вони отримали. У Ковалівці більш-менш все було нормально. В Ужгороді, з точки зору дисципліни і правил все рухнуло відразу.

Без масок практично всі. Не те, що б їх зняли, складається враження, що їх навіть не брали на стадіон. І тут питання до менеджменту Минаю. Вони підставляють і себе, і всі інші клуби. МОЗ побачить цю картинку, і допуск уболівальників на матчі буде просто-напросто закритий. Протиставити цьому просто нічого. Я бачив ці кадри і думав: а хто взагалі за цим дивиться?

Це вже другий інцидент. У Першій лізі, коли Минай боровся за вихід в Прем’єр-лігу, вони зняли великий банер уздовж паркану і допустили велику кількість уболівальників, які дивилися матч. Тоді їм зробили попередження, але ніяких висновків зроблено не було. Повна безвідповідальність», – сказав Денисов.