Красюк: Ф’юрі – артист. Сьогодні каже одне, завтра інше

13-05-2022, 11:33

Олександр Красюк, промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі українця Олександра Усика, прокоментував заяву володаря титулу WBC у цій же ваговій категорії британця Тайсона Ф’юрі щодо завершення кар’єри.

«Я не сприймаю його слова всерйоз. Якби він був 44-річним бійцем, якому все набридло, то це могло бути правдою. Але Тайсон зараз на висоті, його світ любить, світ його підтримує, його країна стоїть за ним. Скільки разів ми бачили різні виходи на пенсії, а відтак гучні повернення.

Я пам’ятаю, як Віталій Кличко вирішив піти, але за кілька років повернувся. Володимир Кличко завершив кар’єру шість років тому, але все ще каже про повернення.

Так що ви не можете довіряти тому, що говорить Тайсон Ф’юрі. Просто він така людина. Сьогодні він каже одне, завтра інше, а потім зовсім протилежне. Ф’юрі – артист, тому каже те, що публіка хоче від нього почути. Тільки уявіть, він говорить про завершення кар’єри, а всі довкола вмовляють його повернутися.

Вся справа в інтересі та рекламі. Ф’юрі – талановитий артист. Можливо, зараз він справді думає про вихід на пенсію, але я певен, що це рішення буде з ним недовго», – сказав Красюк.

Fightnews