Клуб Другої ліги не зіграє у новому чемпіонаті

13-06-2022, 17:33

ФК “Любомир” не зможе продовжити боротьбу у Другій лізі у сезоні-2022/23, про що повідомив головний тренер команди Вадим Лазоренко.

“З об’єктивних причин керівництво клубу в особі президента Джужика Леоніда Петровича ухвалило рішення, що ФК “Любомир” не гратиме у Другій лізі у сезоні 2022/23. Також не братиме участі у своїх змаганнях молодіжний склад U-19. Проект ФК “Любомир” залишається і розвиватиметься далі, але на жаль поки без професійного футболу!

Це був перший сезон молодої команди, яка почала писати свою історію на професійному рівні. Клуб з різних причин виявився не готовим до чемпіонату, команду штормило і, як наслідок, останнє місце в групі після 11 поразок поспіль.

Але якісна гра на фініші першого кола з лідерами групи та перші набрані очки вселили впевненість у керівників, гравців та тренерський штаб команди. Не було сумнівів, що завдання збереження прописки у професійному футболі буде виконане! Але війна внесла свої корективи.

Я впевнений, що ФК “Любомир” обов’язково повернеться у професійний футбол найближчим часом та продовжить свій шлях! Дякуємо президенту клубу за підтримку протягом усієї нашої спільної роботи! Я радий, що був частиною історії ФК “Любомир”! Удачі всім нам, здоров’я та миру!”, – написав Лазоренко у своєму Facebook.

Нагадаємо, на момент зупинки чемпіонату України “Любомир” посідав останнє місце у групі А. Команда здобула тільки одну перемогу у 19 матчах Другої ліги.