Кучук: Гравців розділили на дві групи по 25 людей

23-06-2022, 15:32

Наставник «Руху» Леонід Кучук розповів про повернення львівської команди до тренувань, а також футбол під час війни.

«На першому тренуванні було багато емоцій, адже команда розпочала підготовку до сезону. У нас велика група гравців. Розділили їх на дві групи по 25 футболістів, провели 2 заняття. Наступного тижня з’явиться ще одна група. Усі вони будуть тренуватись за загальною програмою, і тренерський штаб прикладе максимум зусиль, щоб добре їх підготувати».

«Плани на цей тренувальний збір? Наразі немає сенсу форсувати підготовку, зараз будуть здебільшого втягуючі тренування. Звісно, плануємо спаринги для кожної групи гравців. Перший спаринг хочемо зіграти вже у ці вихідні. Також у нас є домовленість із польською «Ягеллонією» з Білостока про контрольну зустріч. Її проведемо 6 липня. Попереду в нас багато роботи».

«Футбол під час війни… Це новий досвід не лише для футболістів та тренерського штабу. Я вірю, що все буде добре, настане мир в Україні і наше молоде покоління не боятиметься ракет та вибухів, а гратиме у футбол і буде тішити уболівальників. Я щасливий, що маю можливість тренувати таку велику кількість талановитої молоді, і прикладу усіх зусиль, аби передати їм свій досвід. Окрім цього я ставлю також перед собою завдання розмовляти українською мовою. Стараюсь її покращувати кожного дня і буду давати інтерв’ю тільки українською», – сказав Кучук.

ФК Рух Львів